Sin categoría

Hem oblidat que som U amb la Natura – Ofici de Viure

HEM OBLIDAT QUE SOM U AMB LA NATURA

Programa de Ràdio conduit per Gaspar Hernàndez amb Jordi Pigem, Inés Castel-Branco i Isabel Calpe

84352797_10157242377914755_4881303449427247104_o

El gener del 1854 el cap indígena Si’ahl, més conegut com a Seattle, va fer un eloqüent discurs explicant que la Terra i tot el que l’habita és sagrat i que no es pot vendre, en resposta a la petició de l’home blanc.

El doctor en Filosofia Jordi Pigem dóna les claus del discurs del líder indígena al llibre “Si’ahl/TedPerry”, en parlarem amb ell, i amb l’editora d AKIARA books Inês Castel-Branco, doctora en Arquitectura; i també amb la doctora en Antropologia Isabel Calpe Rufat, mestra de Qi Gong i autora de “Qi Gong: práctica corporal y pensamiento chino”, qui ens explica com els pobles originaris han sabut preservar una relació armoniosa amb la Terra basada en una cosmovisió en la qual l´ésser humà i la natura formen part del Cercle unitari de la Vida.

Escoltar el Programa de Ràdio

Deja un comentario