Sin categoría

Parlem de l´Ordre a la Feina i el mètode Marie Kondo

Parlem sobre l´Ordre a la feina segons el Mètode de Marie Kondo al programa de l´Ofici de Viure de Catalunya Ràdio. Sobre com despendre´ns de tot allò que no necessitem per a treballar -i viure- de forma més harmoniosa.

” L’ordre i l’harmonia al nostre voltant són indispensables per viure feliços, per viure bé. Amb el mètode Marie Kondo és possible aproximar-se a això. Ara, ella, que és experta en endreça, ha escrit un llibre que es titula “La felicitat a la feina”.

El comentem amb l’antropòloga i professora de Qi Gong Isabel Calpe Rufat, amb l’experta en Feng shui i meditació Astrid Izquierdo, i la creadora del mètode “ordreteràpia”, Mar Ferré. Amb l’apunt de la interiorista Sandra Gonzàlez” (L´Ofici de Viure, Catalunya Ràdio).

Per escoltar el programa: https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/lofici-de-viure/el-metode-marie-kondo-a-la-feina/audio/1082451/

Qi Gong, una practica basada en la Harmonía

Deja un comentario